Home Furniture Особливості нової лінійки розеток та вимикачів Sedna Design & Elements

Особливості нової лінійки розеток та вимикачів Sedna Design & Elements

by buma888

У 2020 році компанія Schneider Electric анонсувала випуск нової лінійки електроінсталяційних виробів Sedna Design. Компанія є лідером на ринку електрофурнітури в усьому світі, оскільки слідує сучасним трендам, навіть сама задає підходи до дизайну, які стають популярними.

Над колекцією Sedna Design & Elements дизайнери добре попрацювали. Вироби лінійки виконані з великої різноманітності матеріалів — метал, деревина, скло, дзеркальні поверхні, пластик, а також бетон. Лицьові панелі та рамки з різних матеріалів відмінно поєднуються між собою у будь-якому варіанті. Завдяки цьому сучасні стильні розетки та вимикачі Sedna Design та Elements можуть без обмежень використовуватись у всіх стилях інтер’єру. Завод, що випускає продукцію цієї серії, знаходиться у Польщі та працює за міжнародною системою менеджменту якості ISO.

Навесні 2021 року лінійка Sedna Design з’явилася і в Україні, швидко ставши популярною серед дизайнерів, а також приватних покупців.

Особливості Sedna Design / Elements

Сучасний підхід до дизайну, включаючи електрофурнітуру, знімає більшість обмежень, відкриває можливість вільного комбінування матеріалів і форм. У колекції Седна Дизайн кожен виріб створювався з принципу індивідуального підходу до кожного компонента для надання йому неповторності, можливості персоналізованого рішення.

У оформленні розробники використовували прийом легкого закруглення кутів лицьових панелей, і навіть легкий загин до стіни. В результаті вийшли естетичні пристрої, а також удалося помітно знизити ефект накопичення пилу. Клавіші зроблені трохи опуклими у центрі, що надає обсягу та виразності. Механізми розеток також піднесені, а в силових розетках додатково оточені бортиком.

Функціонал електрофурнітури Седна Елементс та Седна Дизайн

Колекція, розділена на дві основні гілки Елемент та Дизайн, стала втіленням концепту ультрасучасних пристроїв. Вона може застосовуватись у системі розумного будинку, сумісна з Wiser. Завдяки цьому ви можете віддалено керувати розетками та вимикачами цієї колекції зі смартфона.

Розподіл на гілки зроблено за принципом натуралістичності матеріалів:

  1. Elements — це про природні мотиви. У тому числі дерево, камінь, бетон.
  2. Design — ода сучасності, втілена в металі, пластику, склі.

Рамки та лицьові панелі з різних гілок сумісні між собою, оскільки виконані в єдиному типорозмірі та форм-факторі.

Елементи лінійки Sedna Design/Elements

Для рамок розробники серії використовували:

  • полірований та матовий метал, особливо цікаво виглядає матовий алюміній, матове золото;
  • скло — прозоре, глянсове або матове;
  • дерево в різних відтінках та візерунках;
  • пластик — глянсовий і матовий, у широкій колірній палітрі;
  • імітація каменю та «індустріального» бетону, шляхетних деревних порід.

Лицьові панелі виконані переважно з металу та пластику з різним декоративним ефектом: імітація дерева, дзеркала, матова поверхня та ін.

Незважаючи на те, що в колекції багато натуралістичних матеріалів, властивих преміальним серіям електрофурнітури, її вартість залишилася доступною широкому колу покупців.

Серед елементів колекції представлені такі:

  1. Силові розетки, включаючи моделі із захисними шторками, а також із підвищеним рівнем вологозахисту для застосування в санвузлах та на кухні.
  2. Рамки від 1 до 5 місць.
  3. Вимикачі на 1 або 2 клавіші та прохідні перемикачі.
  4. Терморегулятори та термостати.
  5. Пристрої керування жалюзі.
  6. Мультимедійні розетки — для телебачення, інтернету, з HDMI-роз’ємом.
  7. Комп’ютерні USB-розетки, потрібні в кожному будинку, офісі, підприємстві.

Варто відзначити, що всі механізми та рамки Седна Елементс виконані з високоякісних матеріалів, у суворій відповідності технології та стандартам. Такою є політика французького бренду Schneider Electric. У зв’язку з цим можна бути впевненим в електричній, пожежній, екологічній безпеці кожного компонента, а також надійності та довговічності електроінсталяційних виробів.

You may also like

Leave a Comment